Dövme Silme ve Kullanıcı Yorumları

tattoo-removal-before-and-after-pictures-sports-team-1_0

En Etkili Dövme Çıkarma Yöntemi Nedir

Yapılan araştırmalarda en etkili dövme silme yöntemi konusunda TCA peeling olduğu bilinmektedir. TCA peeling, triklorasetik asit olup kısaca tca olarak telaffuz edilir. Güçlü bir asittir ve seyreltilerek kullanılması uygundur. Kullanmadan önce nasıl uygulayacağınıza dair tüm kullanım bilgilerini okuduktan sonra doğru bir şekilde uygulamanız etkili sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Tüm peelingler arasındaki en güçlü ve etkili peeling yöntemi tca olarak bilinmektedir.

Bu peeling ürünüyle ilgili piyasada birçok marka ve ürün bulunmaktadır. İyi bir araştırma yaptıktan ve ihtiyacınızı karşılayan ürüne sahip olduktan sonra ve doğru bir uygulamayla kurtulmak istediğiniz dövmelerinize elveda diyebilirsiniz.

…ALINTI…

TCA Peeling ile Dövme silme ve Kullanıcı yorumları

Kimyasal Peeling uygulamalarında biri olan TCA Peeling yöntemi son yıllarda,  giderek artan bir uygulama olarak ülkemizde kullanımı giderek yaygınlaşan bir cilt bakım peeling yöntemidir. Cildin kendisini yenilemesi noktasında ölü hücrelerin deriden soyularak atılmasını sağlayan bu peeling yöntemi ile, siğil-genital siğil, nasır, mantar, sivilce izleri, kesik ve darplara bağlı oluşan yara izleri, ameliyat izleri, dövme silme işlemleri, hamilelik lekeleri gibi dermatolojik sıkıntılarda etkili bir peeling yöntemidir.
Her ne kadar ülkemizde son zamanlarda adını duymaya başladığımız bir yöntem olsada uzun zamandır avrupa ülkeleri ve özellikle amerikada dövme silme ve iz giderme işlemlerinde uzun yıllardır kullanılan Kimyasal peeling yöntemi hem kişinin ev koşullarında kendi başına uygulayabileceği bir yöntem olması, hemde ekonomik olarak güzellik merkezleri ve klinik süreçlere nazaran daha uygun olması açısından cazip cilt bakım olnakları sunmaktadır.
Basit peeling uygulamarı ile giderilmesi mümkün olan bir çok iz gibi dövme silme işlemride dövmenin boya ve cilt derinliğine nüfus ediş durumuna göre değişik süreler arz etsede belirli süre aralıklarında kullanarak dövmelerden kurtulmak mümkün
KAYNAK: dovme-silme.blogspot.com
Konuyla ilgili olarak dövme silme yazım ile birlikte videolu ve resimli konuyu anlattığım dövme sildirme yazımı kesinlikle okuyun.

Dövme Silme ve Kullanıcı Yorumları” üzerine 4 yorum

Yorum bırakın